logo
logo

Get in touch

Awesome Image Awesome Image

Apputveckling

På Vision Agency är vi stolta över att leverera enastående mobila apputvecklingstjänster till våra kunder. Vårt team av experter är skickliga på att använda de senaste teknologierna och programmeringsspråken för att skapa banbrytande mobilapplikationer som överträffar våra kunders förväntningar.

Våra mobila apputvecklingstjänster inkluderar både nativ och plattformsoberoende apputveckling, vilket gör det möjligt för oss att skapa skräddarsydda lösningar som är anpassade till våra kunders specifika behov. Vi arbetar nära våra kunder under hela utvecklingsprocessen och säkerställer att deras vision förverkligas på det mest effektiva och effektfulla sättet.

När det gäller teknologierna vi använder, utnyttjar vi en mängd olika verktyg och programmeringsspråk, inklusive React Native, Swift, Kotlin, Flutter och mer. Vi tror på att hålla oss uppdaterade med de senaste teknologierna och trenderna och säkerställer att våra kunders appar är optimerade för prestanda, skalbarhet och användarupplevelse

Förutom våra utvecklingstjänster erbjuder vi även appdesign- och konsulttjänster, vilket hjälper våra kunder att definiera deras apps funktionalitet, funktioner och användarupplevelse. Vårt team av designers och konsulter arbetar nära våra kunder för att skapa appprototyper och säkerställer att deras vision förverkligas innan utvecklingen ens börjar.

  • + API Development
  • + WordPress
  • + Cloud Migration
  • + Front End Development
  • + JavaScript
  • + Fluter Framework
Awesome Image
Awesome Image
Forskning och Planering

Vi börjar med att lära känna våra kunder och deras vision för deras projekt. Vi tar oss tid att förstå deras behov och mål och arbetar tillsammans för att definiera projektets riktning. Vi utför omfattande forskning och planering för att säkerställa att vi har en klar och tydlig plan för projektet innan utvecklingen börjar.

Design och prototyp

Nästa steg i vår process är att skapa en vacker och användarvänlig design för webbplatsen eller mobilapplikationen. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att definiera deras visuella identitet och skapa en design som representerar deras varumärke på ett meningsfullt sätt. Vi skapar också en prototyp av appen eller webbplatsen för att visa hur allt kommer att fungera i praktiken

Utveckling och Testning

Efter att designen och prototypen har godkänts, går vi vidare till utveckling och kodning av appen eller webbplatsen. Vi använder de senaste teknologierna och programmeringsspråken för att säkerställa hög prestanda, skalbarhet och säkerhet. Vi testar och felsöker appen eller webbplatsen för att säkerställa att allt fungerar felfritt och smidigt.

Lansering och Underhåll

När appen eller webbplatsen är klar och testad, är det dags att lansera den. Vi hjälper våra kunder att lansera appen eller webbplatsen på lämpliga plattformar och säkerställer att allt fungerar som det ska. Vi erbjuder också underhåll och support för att säkerställa att appen eller webbplatsen fortsätter att fungera felfritt även efter lanseringen.

Skapande av digitala upplevelser som berör själen – Webb- och mobilutveckling på Vision Agency.


Vårt team av utvecklare och designers är passionerade och innovativa, och vi tror på att tänka utanför boxen för att skapa något unikt och vackert. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och önskemål och skapa lösningar som är anpassade till deras vision.

Vi är stolta över att erbjuda en mängd olika webb- och mobilutvecklingstjänster, inklusive responsiv webbdesign, e-handel, CMS-utveckling, mobila applikationer och mer. Oavsett om det handlar om att skapa en enkel hemsida eller en avancerad mobilapplikation, tar vi oss an varje projekt med samma entusiasm och passion.

När det gäller teknologi och programmeringsspråk, har vi omfattande erfarenhet av att arbeta med en mängd olika plattformar, inklusive PHP, JavaScript, React, Angular, Swift, Kotlin, Flutter och mer. Vi tror på att hålla oss uppdaterade med de senaste teknologierna och trenderna för att säkerställa att våra kunder får de bästa lösningarna för sina behov.

På Vision Agency tror vi på att skapa webb- och mobilapplikationer som inte bara är funktionella, utan också vackra och meningsfulla. Vi strävar efter att skapa digitala upplevelser som berör människors liv och förbättrar världen på något sätt.

Product making for friendly users

Vi använder de senaste teknologierna och programmeringsspråken för att säkerställa hög prestanda, skalbarhet och säkerhet. För iOS-appar använder vi Swift och Objective-C, medan vi för Android-appar använder Java och Kotlin. Vi använder också React Native för att bygga appar som fungerar på både iOS och Android.

Tiden det tar att utveckla en app beror på dess komplexitet och funktionalitet. En enkel app kan ta mellan två och fyra månader att utveckla, medan en mer avancerad app kan ta mellan sex och tolv månader. Vi arbetar dock alltid för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa appar inom rimliga tidsramar.

Efter appens lansering erbjuder vi underhålls- och supporttjänster för att säkerställa att appen fortsätter att fungera felfritt. Vi kan hjälpa till med uppdateringar, säkerhetskontroller och andra ändringar som kunden behöver. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa till med eventuella frågor eller problem som kan uppstå.

Ja, vi kan hjälpa till med att lansera appen på lämpliga plattformar, inklusive App Store och Google Play. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att se till att allt är klart för lansering och att appen uppfyller plattformens riktlinjer och krav.

Absolut! Vi tror att användarupplevelsen är en av de viktigaste aspekterna av en app och vi arbetar därför hårt för att skapa en design som är både snygg och användarvänlig. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål och skapa en design som är skräddarsydd för deras målgrupp. Vi kan också hjälpa till med att testa och optimera designen för att säkerställa att den ger den bästa möjliga användarupplevelsen.

Är du redo att starta ditt projekt?

Ta din online närvaro till nästa nivå